Whispers from
an Urban Hideaway

The Hide – Dé design bucketlist voor 2018

Gepost door The Hide op 02-01-2018

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Tijd voor goede voornemens én vooral voor een update van onze bucketlist.

Grote dromen over verre reizen of goesting in gekke avonturen zoals je wagen aan werelds hoogste bunjee jump vanop de Macau Toren in China zijn niet aan ons besteed.

The Hide bucketlist gaat over unieke design objecten of prachtige inrichtingen waar we van dromen. Hier enkele ideeën die op onze design bucketlist voor 2018 (of laten we realistisch zijn: voor de 21ste eeuw) staan.

1. De zwevende divan van ontwerper Chiel Kuijl

Dit absoluut prachtwerk wordt als eerste van onze bucketlist geschrapt in 2018. Deze zwevende divan van ontwerper Chiel Kuijl is gemaakt van een dwarsdoorsnede van een boomstam, die in de lucht wordt gehouden door een goed doordacht patroon van geknoopte touwen. Het is een intieme plek waar je langzaam kunt wiegen en je terugtrekken uit het haastige leven van alledag. Het ideale accessoire voor onze wachtende gasten in de inkomhal.

2. Design wijnkelder four rooms

Wie heeft er niet al eens gedroomd van een heuse wijnkelder, met grands crus en houten fusten naast elkaar opgesteld in een stenen gewelf? Wie heeft nog nooit zin gehad een wijnproefavond met vrienden te organiseren? En wie heeft er nog nooit over nagedacht al zijn flessen op zijn eigen manier op te kunnen bergen, op jaar of op merk?

Deze wijnkelder – een creatie & realisatie van het Gentse designhuis four rooms is een absoluut prachtexemplaar en staat op ons verlanglijstje voor 2019 als onze ondergrondse Middeleeuwse kelder wordt gerenoveerd!

3. Hondenwassalon

The Hide heeft twee mascottes. Sloeber één is Bowie, een overenthousiaste Bichon Frisé. Sloeber twee is de eeuwig lieve JaMaika. Iedere 6 weken gaan we met hen naar de hondenkapper. Maar af en toe hebben onze twee mascottes een snelle wasbeurt nodig. Zeker als ze lekker geravot hebben in de achtertuin. Hoe perfect zou een eigen hondenwassalon niet zijn!

4. Open haard door Dominique Imbert

The Hide staat voor eigentijds, speels, karaktervol & sfeervol design. En wat zouden we graag knus een boekje lezen aan deze centrale open haard van ontwerper Dominique Imbert. Met haar stijlvolle elegantie is deze internationale klassieker daterend van 1968 een absolute topper. Het baanbrekende ontwerp bracht de eerste zwevende 360° draaibare open haard op de markt. Deze blikvanger brengt warme en gezelligheid in iedere hoek van de kamer. Wat een prachtobject.


Availability and Booking