Whispers from
an Urban Hideaway

The Hide – Een frank en vrij design portret

Gepost door The Hide op 21-12-2017

The Hide, an Urban Hideaway Hotel

Wie?

The Hide is het geesteskind van Barbara Symons.

Wat?

The Hide behoort tot de nieuwe generatie boetiek aparthotels. Het is een Urban Hideaway Hotel met 7 luxueuze city lofts en 1 eventruimte ontworpen voor de urban explorer. Prachtig, authentiek design met compromisloze functionaliteit staan centraal.

Waarom?

The Hide wil inspelen op de veranderende tendensen in de samenleving en aansluiting vinden bij de uitdagingen van een nieuw divers publiek. The Hide brengt een nieuwe interpretatie van hospitality gekenmerkt door vrijheid, flexibiliteit, privacy en comfortabele weelde.

Wanneer?

The Hide opent officieel in mei 2018. Echter doorheen het jaar worden diverse events georganiseerd (op en tussen de bouwwerf door) waar je dit nieuwe concepthotel beter kan leren kennen.

Waar?

Gevestigd in centrum Gent / Nederkouter 134.

Hoe?

The Hide is zich heel bewust van hoe impactvol een mooi design op onze gemoedstoestand kan zijn. De 7 unieke city lofts + een uitzonderlijke multiflex space zijn gecreëerd voor een publiek dat op zoek is naar iets aparts, fris, anders. Gedurende het hele ontwerpproces werden drie idealen als vertrekpunt genomen – beauty, intrigue en delight – zonder de klassieke basisvoorwaarden zoals comfort, verlichting en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Hoeveel?

The Hide is een high end Urban Hideaway Hotel die ver boven haar concullega’s aparthotels stijgt. Prijzen starten van 200 tot 600 euro per nacht.

Aanpak?

The Hide staat voor een ongecompliceerde fuss-free aanpak met een persoonlijke toets door in iedere city loft een doordacht en geïnspireerd ontwerp te brengen: verse koffiebonen, smart tv’s, codesloten, uitzonderlijk lange uitchecktijden, tomtom plooifiets op de kamer, terrassen met prachtig zicht, gevulde frigo’s, netwerkevents, buurtgidsen,… En nog belangrijker, een eigen plek die, althans voor een korte tijd, een huiselijke omgeving voor jou is.

Pieter Thooft?

The Hide heeft een unieke band met de Gentse interieurontwerper Pieter Thooft. Met zijn elegante, verfrissend intelligente & verrassende stijl bracht hij een vernieuwd city life interieur in The Hide en creëerde hij een belangrijke trendbreuk binnen de sector van aparthotels en vakantieverblijven.

Hide & Boutique?

The Hide ging de artistieke collaboratie aan met four rooms voor het creëren van een winkel-voor-even waar je al je eindejaarsmoois kan shoppen. Het is een ontdekkingsreis in het nieuwe concepthotel The Hide. A sneak peek into what’s to come!

Boutique friends forever | The Hide + four rooms


Availability and Booking