Whispers from
an Urban Hideaway

Hide & Boutique: feesten op een bouwwerf

Gepost door The Hide op 27-12-2017

30 maanden na het begin van de werken konden we dit weekend eindelijk een tipje van de sluier lichten en een voorproefje geven van The Hide, the Urban Hideaway Hotel. En wat een spannende start!

Vorige vrijdag was één en al chaos in de Nederkouter 134. Struikelen over kartonnen dozen en plastic verpakkingen, elektriciens druk in de weer om lichtarmaturen en noodverlichting te installeren, de schrijnwerker op z’n knieën om de laatste onderdelen van de keuken te kunnen plaatsen, wij hectisch bezig om de prachtige collecties die four rooms verzamelde uit te pakken, …

Tot in de late uurtjes is er doorgewerkt. En het eindresultaat mag er absoluut zijn.

De penthouse verdieping ziet er prachtig uit en de talrijke unieke interieur objecten en accessoires maken een bezoek aan onze interieurwinkel Hide & Boutique zeker de moeite waard.

Een 100-tal designliefhebbers, nieuwsgierigaards en genieters hebben we tijdens ons openingsweekend mogen ontvangen! Dankjewel aan jullie allen om Hide & Boutique mee open te zwieren.

Geniet alvast van deze sfeerbeelden. En voor wie er dit weekend niet bij kon zijn, maak je geen zorgen. Jullie hebben nog tot en met zondag 7 januari de tijd om even binnen te springen.

Tot snel!


Availability and Booking