Whispers from
an Urban Hideaway

four rooms – Een frank en vrij design portret

Gepost door The Hide op 19-12-2017

Wie?

four rooms is het geesteskind van Line De Clercq en Pieter Thooft.

Wat?

four rooms is een eigenzinnige interieurwinkel die unieke en kwalitatieve meubelcollecties en interieurobjecten aanbiedt.

Waarom?

four rooms wil het huidige interieur design landschap openbreken en tonen dat naast de immer populaire Scandinavische stijl, de rustgevende klassiek-landelijke stijl en de urban metropole stijl er heel wat meer te ontdekken valt in de interieur ontwerpkunst.

Wanneer?

four rooms is gegroeid vanuit jaren ervaring als interieurarchitect. Een belangrijk keerpunt was de aankoop en renovatie in 2014 van een historisch pand uit 1830. De ideale locatie voor de creatie van 4 unieke kamers, elk met een eigen sfeer en uitstraling, elk met een eigen stijl en vormgeving.

Waar?

Gevestigd in het Gentse Mariakerke / Trekweg 7a.

Hoe?

four rooms gaat heel bewust op zoek naar mooie, aparte collecties met een bijzonder verhaal. 
Bij voorkeur gemaakt in kleinschalige ateliers waar men nog met liefde voor het vak, duurzame meubelstukken produceert. Als het even kan, kiezen ze voor meubels en ontwerpen van Belgische makelij of uit de dichtste buurlanden.

Hoeveel?

four rooms is een high end interieurwinkel gefocust op unieke meubelstukken van hoge kwaliteit. Prijzen starten van 50 euro tot zover je budget het toelaat.

Aanpak?

four rooms is gekend voor hun persoonlijk advies, flexibiliteit en kwalitatieve service op maat.

The Hide?

four rooms gaf de city lofts van het urban hideaway hotel The Hide op hun eigen typerende manier steeds een nieuw verhaal mee. Het plaatje diende te kloppen. De hotelgast moet zich thuis voelen op verplaatsing en toch verrast worden door de sfeer, afwerking, huiselijkheid en originaliteit van zijn tijdelijke woning. Elke city loft heeft zijn eigen persoonlijkheid met een groot designgehalte.

Hide & Boutique?

four rooms ging de artistieke collaboratie aan met The Hide voor het creëren van een winkel-voor-even waar je al je eindejaarsmoois kan shoppen. Het is een ontdekkingsreis in het nieuwe concepthotel The Hide én een geheime boetiek waar je de mooiste interieurobjecten geselecteerd door four rooms kan aankopen.

Contactgegevens four rooms

Trekweg 7a
9030 gent, België
+32 (0)497 445 568
info@fourrooms.be
www.fourrooms.be

Openingsuren

Maandag van 09u30 – 17u
Vrijdag van 09u30 – 17u
Zaterdag van 09u30 – 16u
*of advies na afspraak
Gesloten op zon- en feestdagen

Boutique friends forever | The Hide + four rooms