Whispers from
an Urban Hideaway

Hide & Boutique: voor designliefhebbers in kerststemming!

Gepost door The Hide op 14-12-2017

Laat de kudde achterwege en ontdek Hide & Boutique in de Nederkouter 134! Een uniek totaalconcept uitgewerkt door designexpert four rooms en het nieuwe urban hideaway hotel The Hide

Héél even kan je komen snuisteren in deze geheime boetiek vol eigenwijze, onverwachte en luxueuze interieur accessoires en meubelcollecties. Allen zorgvuldig uitgeselecteerd door het gerenommeerde in Gent gevestigde interieur design house four rooms.

De unieke setting van Hide & Boutique – de penthouse verdieping van het nieuwe concepthotel The Hide – met zijn huiselijke opstelling geeft je tal van leuke interieur-ideeën en inspiratie. Niet alleen voor je eigen woning maar ook voor de komende kerst- en eindejaarsfeesten. Alle objecten aanwezig in deze secret shop zijn namelijk te koop. Je wandelt zeker buiten met het ideale kerstgeschenk.

Ben je dus een designliefhebber in kerststemming kom dan zeker langs van 23 december t.e.m. 7 januari en geniet van dit eigentijds, speels event! Betreed als eerste het gloednieuwe penthouse om de lichtjes in de stad te zien twinkelen en shop je eindejaarsmoois in de winkel-voor-even Hide & Boutique.

PS. opening soirée op zaterdag 23 december van 18u tot 22u. Schrijf je nu in, en je naam komt op de guestlist.

Boutique friends forever | The Hide + four rooms


Availability and Booking