Veerle Verschooren

Veerle Verschooren

40 jaar / Gentbrugge / Discover more about me 

Wat ik zoal doe.

Ik fleur je interieur op met kleur, textuur en licht. Ik pas het oude ambacht van glas-in-loodramen toe op een hedendaagse manier. Je interieur krijgt daardoor een extra accent.

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

Eigenlijk alle nummers van Michael Jackson.

Bijnaam.

Geen bijnaam voor mij.

Waar haal jij je energie vandaan?

Van de zon en van ontmoeting met andere mensen en uit mijn werk.

Wat zou je nog meer willen doen?

Mijn hobby is dans. Dit doe ik twee uur in de week, maar ik zou het liever elke dag doen.

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Ik zou graag Cillian Murphy eens ontmoeten en interviewen omdat ik vind dat hij mijn mannelijk spiegelbeeld is. 🙂 Heel raar, maar ik ervaar dat zo.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

Altijd leuk doen. Altijd genieten

Balans en zelfvertrouwen.  Balans tussen gezin en werk of werk en werk, of tussen geest en lichaam. Het maak niet uit waar je balans wil in vinden.  Zelfvertrouwen zorgt er bij mij voor dat ik die balans vind. Als je onzeker bent, denk je dat je tekort schiet en dan wil je van alles extra doen, dat eigenlijk niet hoeft, dan vraag je je ook té veel af of je wel goed bezig bent. Zelfreflectie is goed, maar ik zie soms personen rond mij die zich te veel in vraag stellen. Op een bepaald moment moet je dingen loslaten en doorgaan  en dan hopelijk uitkomen waar je wil uitkomen.

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Isabelle D’Hoine (Favole) en Katleen Venneman (Binnenhuis) Ik vind hen geweldig omdat ze zich volledig smijten op hun zaak maar volgens mijn aanvoelen hebben ze ook een bepaalde rust en zelfvertrouwen om gestaag door te gaan en verder te bouwen.

“Ik verover met licht & kleur uw interieur.”
my power quote / Veerle