Phaedra Lybaert

Phaedra Lybaert

30 jaar / Gent / Discover more about me 

Wat ik zoal doe.

Mijn voedingsbar O’yo managen, workshops geven, coaching en surfen!

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

“I’m yours” van Jason Mraz.

Bijnaam.

Phae(tje), als kind ontstaan omdat kinderen moeite hadden om mijn naam uit te spreken, en dat is blijven hangen ;). The boss, omdat ik nu nogal een harde business lady kan zijn, ik word zo (al lachend) benoemd door mijn personeel omdat ze weten dat ik het daar soms lastig meeheb om ‘de harde bazin’ te zijn, ik geef graag de mensen een goed gevoel en heb het soms moeilijk met het delegeren van taken en het geven van opbouwende kritiek. Mijn bijnamen refereren dus naar mijn zachte en hard kant. Maar nu koester beide kanten in mij, ze brengen mij in balans 🙂

Waar haal jij je energie vandaan?

Ik haal mijn energie uit diepe connecties. Vooral goed connecteren met mensen die ik nauwelijks kende, zoals klanten, en een echt open gesprek voeren is wat mij voedt, dat maakt het leven betekenisvol voor mij, diep verbonden zijn met iemand die je kort daarvoor nauwelijks kende. Ook als ik mensen kan coachen en kan begeleiden naar een diepere zelfkennis en inzicht, dat geeft mij voldoening. En yoga en surfen helpen mij voor mijn innerlijke connectie met mezelf en de natuur, wat me ongelooflijk veel energie geeft.

Wat zou je nog meer willen doen?

Ik zou nog meer willen reizen, andere culturen leren kennen en er nieuwe inzichten van verkrijgen, veel meer surfen, meer workshops geven en veel meer mensen kunnen helpen.

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Ik zou graag nog een grotere bijdrage willen kunnen leveren aan de maatschappij, ik heb mijn hart verloren aan de oceaan, en al dat plastic afval doet me pijn om te zien. Ik wil hierin een verschil kunnen maken, een ocean clean up kunnen doen. Daarnaast zoek ik ook de liefde, die echte intieme connectie. Ik ben nu al 2 jaar businesswoman en het is heel moeilijk als je in die harde wereld zit, je zachte kant terug te vinden en open te staan voor de liefde.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

Wees authentiek, en vertrouw op jezelf op je gevoel. Als vrouw hebben wij het geluk dat wij veel meer kunnen en durven terugvallen op onze intuïtie . Maak er gebruik van, durf in contact te zijn met je zachte en kwetsbare kant want dat maakt onze sterke ondernemers. De beste beslissingen die ik heb genomen, zijn die beslissingen die ik heb genomen op basis van mijn buikgevoel in plaats van mijn gezond verstand, want dat zijn de beslissingen die zijn ingegeven door je emoties, door zorgdragen voor jezelf, voor anderen, voor de natuur, voor de maatschappij en dus door liefde. Dus dit kunnen nooit verkeerde beslissingen zijn. Want ons verstand wordt vaak geleid door angst en door het ego, schrik voor wat er zou fout gaan, schrik voor het onbekende en schrik om ‘af te gaan’, dus je verstand zorgt voor veilige keuzes die stabiliteit geven in plaats van voor moedige acties die voor verandering en groei zorgen.

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Laura Verhulst. De durf die zij heeft om op zo jonge leeftijd al voor het ondernemerschap te kiezen en er dan 200% voor te gaan en continu voor groei durft te kiezen maar ondertussen ook stil staat bij  zichzelf en waar ze mee bezig is, ze heeft al zoveel zelfinzichten gekregen op jonge leeftijd en durft er ook naar te handelen. Chapeau meid.

 

“The quality of your life is directly related to the amount of uncertainty you can comfortable live with, and the amount of courageous actions you are willing to take.  We are programmed to be afraid of uncertainty. But everything you want is on the other side of fear. So don’t let fear stop you from doing the thing you love.”
my power quote / Phaedra
Availability and Booking