Nele Van den Abeele

Nele Van den Abeele

36ย jaar / Gent

Wat ik zoal doe.

Ik doe met plezier de administratie in het dienstenchequebedrijf Artega. Ik ben moeder van 2 kastaars! Ik kijk door een roze bril en geniet van het leven, ik ben sociaal en vier dit door veel met vrienden af te spreken. ๐Ÿ™‚ Ik hou van lezen, puzzelen, lego, zingen, dansen en zoveel meer (maar niet van sport).

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

Ik ken de tekst van bijna alle liedjes van Christina Aguilera en vele andere pop-nummers, onlangs heb ik nog ‘No Digity’ van Dr. Dre en Blackstreet geleerd en nu probeer ik ‘de formule’ van De jeugd van tegenwoordig mee te zingen (moeilijk!).

Bijnaam.

Mijn bijnaam is “Muis” of “Vogelke”, koosnaampje van mijn lief. Bij de vrienden heb ik niet echt een bijnaam.

Waar haal jij je energie vandaan?

Ik ben zeer positief ingesteld (herinner mijn roze bril) en leef op van kleine dingen: praatjes maken met mensen zelfs vreemden, vriendelijkheid, een glimlach, mijn vrienden zien, mijn kinderen die knuffelen en spelen, de warmte van mijn familie, dansen, zingen, gewoon leuk doen ๐Ÿ™‚ (en heel soms ook van Red Bull).

Wat zou je nog meer willen doen?

Ik wil vooral dat mijn dag dubbel zo lang duurt als nu. Zodat ik niet moet kiezen tussen praktische dingen en leuke dingen. Zodat ik van alles nog langer kan genieten. Zodat ik meer op reis kan.

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Naar de tijdverdrijver uit Harry Potter (ik kan dan 1 uur terug in de tijd om extra dingen te doen). Mijn serieus antwoord: Ik ben content met wie ik ben en wat ik heb en wat ik doe.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

Altijd leuk doen. Altijd genieten.

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Anne De Palmenaer. Zij tekent graag (legt er haar ziel in) en maakt verre van doorsnee tekeningen en ze straalt!

 

โ€œIk maak mensen gelukkig door altijd te lachen.โ€
my power quote / Nele
Availability and Booking