Lien Dereere

Lien Dereere

35 jaar / Aalst / Discover more about me 

Wat ik zoal doe.

Vrouwen wegwijs maken in de geweldig plezierige en empowerende wereld van burlesque (Bonjour Burlesque). Daarnaast vrouwen coachen bij het ontwikkelen van (meer) body positivity (I Am Woman Coaching).

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

J’aime la vie (Sandra Kim)

Bijnaam.

Momma B aka Momma Burlesque, gekregen omdat ik reeds honderden vrouwen en ook een handvol mannen ‘opvoedde’ en ‘grootbracht’ in de glamoureuze wereld van veren en glitter that is burlesque.

Waar haal jij je energie vandaan?

Het zien groeien en bloeien van de burly leerlingen, knuffels van mijn man, eens goed slapen (hahaha).

Wat zou je nog meer willen doen?

Ik wil graag een soort van positief feminisme verspreiden waarbij we vooral lief zijn voor onszelf als vrouw maar ook lief en zonder oordeel zijn ten opzichte van andere vrouwen, dat we elkaar versterken, en in de spotlight zetten, beetje zoals hier in de Women, don’t hide campagne..

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Altijd op zoek naar gelijkgestemde zielen, en nu bij de opstart van I am woman coaching op zoek naar vrouwen die zich willen laten coachen met betrekking tot body positivity.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

Leven en laten leven! Wees lief voor andere vrouwen, don’t judge! Enne ook: boek andere vrouwen, voor je events, voor je vormgeving, als DJ, als host, als fotograaf #girlbosses

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Mariska Blommaert, all round power vrouw eigenlijk, altijd happy en bereid tot een uitdaging én Nele Fack, artistiek toptalent uit Gent, beste visual effects around

 

“Pracht door eigen kracht!”
my power quote / Lien
ps picture credits © Vicky Bogaert