Katrien Smeyers

Katrien Smeyers

38  jaar / Gent 

Wat ik zoal doe.

Ik ben draaischijf van een gezin met twee fijne kindjes en werk 4/5de, een bewuste keuze gezien de vaak veeleisende job van mijn geweldige echtgenoot. Sinds kort heb ik mijn vroegere hobby (paardrijden) terug kunnen opnemen en dat doet mij enorm deugd!

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

Ik denk dat ik ongeveer het hele repertoire van Clouseau van buiten ken – enfin, de eerste 20 jaar toch 😉.

Bijnaam.

Kat/Katje.

Waar haal jij je energie vandaan?

Paardrijden, een (zeldzaam) avondje uit, een (min of meer) opgeruimd huis (oh cliché), avondje met vriendinnen, een gelukkige zoon en dochter (en man!) en als het nodig is: groene thee 🙂.

Wat zou je nog meer willen doen?

Reizen, meer qualitytime met mijn lief/echtgenoot, meer tijd/rust hebben voor ons gezins- en sociaal leven, een opleiding volgen, vrijwilligerswerk doen.

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Meer tijd voor mezelf/evenwicht om op adem te komen in deze drukke maatschappij waar het heel moeilijk is om te zorgen dat je niet geleefd wordt.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

Wees jezelf en wees blij met jezelf, trek je niets aan van wat anderen denken dat jij zou moeten doen, als jij je goed voelt bij wat je doet (en je er niemand anders pijn mee doet!) is dat het belangrijkste.

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Vrouwen die lak hebben aan wat de maatschappij hen probeert op te leggen en die op een positieve manier hun eigen ding doen. Ik heb niet één voorbeeld, maar vele verschillenden, die elk hun eigen sterkte hebben die bewondering verdient.

 

“Wees gewoon jezelf, alles komt goed.”
my power quote / Katrien