Ganesha Vancoillie

Ganesha Vancoillie

41  jaar / Gent / Discover more about me  

Wat ik zoal doe.

Samen met de mama hebben we al 37 & 19 jaar  The Fallen Angels in het mooiste straatje van Gent, de Jan Breydelstraat. Daarnaast heb ik ook het ondernemersplatform Buy Eat Drink Local (#ondernemeningentiswijs) twee jaar geleden opgestart om elkaar te helpen, te verbinden en om de Gentse consument weer ideaal te laten shoppen, eten, slapen… in onze mooie Arteveldestad. Er zijn door de groep van bijna 900 ondernemers al mooie vriendschappen & samenwerkingen ontstaan. Ik heb ook een fantastisch gezin van drie mannen: Andy en onze twee wijze jongens Liam (16 jaar) en Noa (12 jaar)

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

Neneh Cherry – Buffalo Stance… en nog veel andere liedjes 🙂

Bijnaam.

“Sunshine”, de zon in de straat volgens mijn klantjes. Ons mama zegt mijn “olifantje” door mijn naam Ganesha (Indische god voorgesteld door een speciale olifant).

Misses G voor veel vrienden 🙂

Waar haal jij je energie vandaan?

Ik omring me het liefst met positieve mensen en positieve vibes. Ook mediteren is voor me enorm belangrijk net als het het spirituele er rond, maar ik geloof dat het universum ons veel geeft, dat alles met een reden gebeurt en dat alles altijd goed komt, I know ik blijf de eeuwige positivo <3 #ikzieoveralhartjes

Wat zou je nog meer willen doen?

Ik zou nog veel willen reizen, cursussen volgen, met de jongens elk apart eens op reis gaan, vrijwilligerswerk in Nepal of India, … Ik heb een ganse to-do list, ik bespaar ze jullie – veel te lang 🙂 Oh,  ik wil ook graag trouwen in Italië en ooit wil ik roos haar 🙂

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Tijd en geld om dit allemaal uit te voeren dus nog veel winkeltje spelen om al mijn dromen te laten uitkomen.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

Durven dromen! Geloven in jezelf dat je het waard bent. Jezelf aanvaarden hoe je bent en leven met het hart. Bij alles altijd je hart volgen.

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Er zijn zoveel straffe madammen.

Mijn mama die er al 41 jaar onvoorwaardelijk voor ons is en ons graag ziet.

Mijn zusje Devi-Shri van Be-Angeled. Hoe ze gans haar zaak heeft opgebouwd! Mijn zus is die ook mijn alles is.

Mijn oma Bertha die al 19 jaar een ster is,
zij was een belangrijke sterke vrouw voor me die ons heel graag zag.

Hilde De Stoop & Madonna mijn 2 fashion straffe madammen die sterk in hun schoenen staan en zich van niemand iets aantrekken.

 

“Always look on the bright side of life & never grow up, it’s a trap!”
my power quote / Ganesha