Elfi De Bruyn

Elfi De Bruyn

32  jaar / Antwerpen / Discover more about me  

Wat ik zoal doe.

– auteur van verschillende nail art boeken, laatste = Glam Nails

– creatieve stylings / opdrachten voor verschillende merken

– magische workshops

– genieten van mijn hondjes in mijn kleurrijke appartement

– strooi graag met glitter = my life!

Van dit nummer ken ik de tekst van buiten.
(maar sshttt, hou het stil)

Ik ga niet snel meezingen met teksten maar ik hou ervan om elektrische gitaren na te doen haha
en als ik al meezing is de tekst hoogstwaarschijnlijk voor de helft verzonnen! Ik leef graag in mijn eigen fantasiewereld. 🙂

Bijnaam.

Ik heb niet echt een nickname al noemen mensen me wel eens makkelijk ‘Elfje’, maar de allerleukste vind ik hoe mijn papa mijn naam schrijft: “11i”

Waar haal jij je energie vandaan?

Ik haal mijn energie uit zorgen voor mezelf. Op alle vlakken: gezond eten maar ook mezelf af en toe eens trakteren op frietjes, mijn levensstijl draait meer dan ooit rond mezelf: ik trek me niet langer aan wat de buitenwereld denkt, ik doe vooral waar ik zin in heb, ben eerlijk tegen anderen (en dus ook mezelf) over wat ik écht voel, ik neem meer tijd voor mezelf, laat me minder triggeren door social media, geniet van zowel in gezelschap te zijn met vrienden en goede gesprekken als alleen thuis te zitten met een goed boek, serie en een hond op schoot. Het leven in alle gewoonheid ervaren en hier en daar de adrenaline eens opzoeken en uit mijn comfortzone trekken.

Iedereen moet uitmaken voor zichzelf wat werkt: ik hou bijvoorbeeld van rush in mijn werk, prestatiedruk, ik voel aan wanneer het tijd is om mezelf op te laden maar ik leef wel voor de dingen die ik doe (en die ik mijn job mag noemen), zonder die passie zou ik me depressief voelen. Ik heb dus geen uitknop als het op mijn werk aankomt, maar ik luister gewoon naar mijn eigen lichaam en wanneer ik me minder goed voel sta ik het mezelf ook toe andere dingen te doen: zoals een bad nemen, met de hond gaan wandelen,… dat zijn die dingen die werken voor mij als meditatie en mijn focus verleggen op het moment waardoor er weer meer ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën.

Wat zou je nog meer willen doen?

/

Naar wie of wat ben je nog op zoek?

Sinds een paar jaar ben ik niet langer op zoek naar iets of al zeker niet naar iemand. Ik heb leren leven met mezelf – ik zie mezelf als een individu in het leven dat ik mag invullen en ik leer graag uit de mensen die ik tegenkom, of ze nu blijven hangen of niet, een les meegeven of samen gelukzalige momenten willen delen, maar er ook gewoon ‘zijn’ wanneer het even niet gaat. Ik beleef het leven gewoon van dag tot dag en ik vertrouw op mijn gevoel dat het mij zal brengen waar ik nog naartoe wil.

Welk advies wil jij alle vrouwen meegeven?

De meeste adviezen zijn super cliché maar super waar! Blijf trouw aan jezelf en trek die waarden voor jezelf door in alles wat je doet: de mensen waarmee je je omringt, de job die je kiest, de relatie die je aangaat,
Behandel jezelf hoe je wil behandeld worden. Afgelopen jaar heb ik ook geleerd dat het niet verkeerd is om grenzen aan te geven. Wees lief voor elkaar ja, maar daarnaast is er niets mis met iemand niet te ‘liken’, er is niets arrogants of egoïstisch aan jezelf op de eerste plaats te zetten en een ander voor een keer niet te pleasen, gewoon te zeggen wat je denkt: ook al is het niet fijn om te horen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gevoel, zolang je niet de intentie hebt om de ander te kwetsen, zie ik het probleem niet. Je kan maar de beste versie van jezelf zijn en uit zich dat eens in het eerlijk zeggen van je gevoel: dat vergt girl power – en ook aan de ander om het te accepteren hoe het is.

Wie is jouw favoriete straffe madam?

Mijn beste vriendin Frauke! Omdat ze mij accepteert voor wie ik ben. We hebben een tijdje gebotst. Ik zat in een heel onzekere, kwetsbare periode en schermde mij af door iedereen weg te duwen. Zij bleef herhalen dat ze mij graag zag, waardoor ik nooit boos kon reageren ook al wilde ik niets liever dan haar ervan overtuigen dat ze beter af was zonder mij. Onze vriendschap is hierdoor geëvolueerd en ik heb geleerd dat het bestaat; die onvoorwaardelijke liefde van er gewoon te zijn en te laten. Ze is mijn inspiratie op zoveel vlakken – je hoeft niet omringd te worden door veel mensen, alleen 1 iemand als haar vult mijn leven vol liefde!

 

“Loving yourself is the greatest revolution!”
my power quote / Elfi
Availability and Booking